Waar staan we voor?

Het Lab helpt organisaties en bedrijven om helder, direct en vanuit het hart te communiceren. Goede vormgeving is een voorwaarde voor een geslaagd communicatieproces. Kijken door de ogen van de doelgroep, dat is waar we goed in zijn. 
We denken kritisch mee met de wensen van onze opdrachtgevers. Zo komen we samen tot verrassende en doeltreffende resultaten. Van concept tot campagne, van identiteit tot website: altijd aansprekend, helder en functioneel.

Het Lab onderzoekt

Communiceren is geen ‘harde’ wetenschap. Er komt veel gevoel en ervaring bij kijken. Die ervaring hebben we opgedaan in de vele jaren dat we voor bedrijven en maatschappelijke organisaties werken. De praktijk verandert voortdurend en soms razendsnel. We zien ons bureau als een laboratorium waar we die veranderingen bestuderen én benutten. Zo houden we de communicatie van onze klanten fris, actueel en relevant.

Team

Josée Langen   e-mail
strateeg, adviseur, ontwerper, gedragsveranderaar

Communicatief en open minded. Gedreven door een fascinatie voor gedrag. Analytisch en concreet op zoek naar passende antwoorden, naar verbinding van verstand en gevoel. Zangeres èn kleurengek.

Wies van Keulen   e-mail
ontwerper, illustrator, animator

Alert en aandachtig, met empathie voor alles om zich heen. Tekent, illustreert en animeert alles. Voormalig bandlid en circusartiest. 

Erik Vos   e-mail
strateeg, adviseur, (ux-)ontwerper

Globetrotter, lettergek, fotograaf, parttime circusartiest en wereldverbeteraar. Netwerker in hart en nieren. Een geboren projectleider met genoeg souplesse om - als de klus erom vraagt - buiten de kaders te denken. 

Vacature  
stagiaire

Ben je een HBO student en wil je de fijne kneepjes van het vak leren? Of gewoon een tijdje volwaardig meedraaien in een leuke studio? Stuur je motivatie en portfolio naar Erik Vos.


We werken graag samen met:

Richard Derks

Tekstschrijver

Eric van Arendonk

UX designer en adviseur

Ronnie Stevens

Webbouwer

Anita van Dalen

Webbouwer

Monique Bluyssen

Communicatiemanager - Verandermanager - Trainer - Coach

Marian van Hooij

Transitiemanager, executive en teamcoach, communicatiestrateeg

Hester van der Grift

Illustrator

Sigrid Punt

Communicatieadviseur, trainer

Marko van der Vegt

Marketing adviseur Zaai

Marjan Derksen

Senior communicatieadviseur Osage

Eva Broekema

Fotograaf

Rens Plaschek

Fotograaf

Sophie Schijf

Organisatie